Voorstellen

Natuurlijk is het ook van belang om mijzelf kort aan u voor te stellen:
Mijn naam is Louw Hummeling. Ik woon samen met mijn vrouw Diana, onze drie kinderen (Shanna 25, Robin & Tessa 20) en natuurlijk onze vier mooie Goldens (Amy, Aika, Mojo & Donna), Chihuahua (Senna), Mitch (Mechelse Herder), Cypie de poes en nog een aantal andere dieren in een mooie woning te Rijsenhout. Ja, een hele dierentuin….. 🙂
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als ICT’er en als échte dierenliefhebber, werk ik sinds 2011 als vrijwilliger bij de Dierenambulance Noord-Holland Zuid.
Samen met mijn dochter Shanna, werkzaam in het dieren MBO onderwijs, zijn wij een lang weekend per maand, 24 uur per dag in touw, om alle dieren in nood te helpen. Een erg dankbare vrijetijdsbesteding.

Puur voor de hobby, fokken wij af en toe een nestje Goldens, geheel volgens de regels zoals ze zijn opgesteld door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.
Ook staan we, zoals per 1 november 2021 verplicht is, als huisdier fokker ingeschreven bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Naast een goede gezondheid, vinden wij het lieve karakter van de hond het belangrijkste. We gaan dus altijd op zoek naar een reu met net zo’n fantastisch lief karakter als onze honden. De nestjes zullen we laten opgroeien in onze eigen woonkamer dicht bij ons gezin. Zo komen de pups al direct in aanraking met andere honden, dieren en kinderen.

Heeft u interesse in onze honden en pups? Houd de homepage of Facebook in de gaten. Daar publiceren wij onze plannen voor een volgend nestje.

Een leuk filmpje van onze spelende honden. Kijk naar die kleine Senna, die op haar manier ook enthousiast meedoet.